In de ogen van een sterke vrouw is een man die moeite doet de meest sexy man op aarde. Ze zal meteen bewondering hebben voor zijn initiatief en ze zal versteld staan door zijn volharding. 

Maar wat is ‘moeite’ doen?  En hoe zorg je ervoor dat je als man dat respect krijgt en op die manier die passie in je relatie hoog houdt?

Hierbij 3 magische sleutels:

  •   Stop met het oplossen van haar problemen. LUISTER naar wat ze vertelt. 

Mannen zijn geneigd om het probleem te benoemen en dan oplossingen te spuien voor het probleem dat hun geliefde heeft.  Maar dat is niet wat vrouwen wensen.  Vrouwen willen gehoord worden, vertellen wat ze meemaken, voelen dat je er bent voor hen… Vrouwen kunnen de oplossingen zelf wel bedenken, voor hen is het probleem immers al voor de helft opgelost als jij naar hen luistert en hen een dikke knuffel geeft.

  • Zeg haar regelmatig wat je zo apprecieert aan haar.

Het klinkt misschien logisch, maar we zijn het zo gewoon geworden dat de tafel mooi gedekt is, het eten klaarstaat, de hemden gestreken in de kast hangen, alle administratie weer eens bijgewerkt is, …  Of je geliefde ziet er weer adembenemend uit voor een dinner party met de vrienden.

We nemen alles zo vanzelfsprekend.  Maar eerlijk, welke dingen zijn voor jouw gemoedsrust en voor jouw dagelijks leven fantastisch dat ze gedaan worden en heb je aan je geliefde te danken?

Meestal is het heel wat.  Wat kan jij zo appreciëren aan je partner? Als een vrouw zich gewaardeerd voelt, gaat ze NOG meer voor jou doen… Dus laat die eerlijke complimenten vloeien.

  • Neem beslissingen en toon initiatief. 

Vrouwen voelen zich onveilig bij mannen die niet duidelijk en kleurloos zijn.  Neem de touwtjes in handen en maak beslissingen ten goede van het gezin en van jouw partner.  Wees haar rots waarop ze kan steunen. Neem initiatief en toon haar dat zij jouw prioriteit is.

Sterke vrouwen hebben mannen nodig die nog sterker zijn!

Een sterke vrouw eist daadkracht en inhoud. Daarom heeft ze een man nodig die nog sterker is dan zij. Ze heeft een man nodig die haar net zoveel geeft als wat ze hem schenkt.

Lieve mannen, met deze 3 magische sleutels wordt je snel de meest sexy man op aarde voor jouw partner!

Veel succes,

Laat een reactie achter