Als je graag die intense aantrekkingskracht wil hebben en behouden met jouw man, moet je hem toelaten in zijn mannelijkheid te stappen.  En om dit te doen is het eerste wat je moet begrijpen dat hij fundamenteel andere noden heeft dan jij.  Als je deze behoeften kan vervullen, zal je zijn energie voelen.  Want dat is de natuur.  Een man is ‘zijn element’ weet wie hij is, wat hij wil en wat hij hoort te doen.

Hierbij 3 magische sleutels:

  •  Maak hem jouw held!

Stop voor een momentje en apprecieer wat jouw man dagelijks weer voor jou en je gezin doet.  Geef hem hier oprecht lof voor!

Een man wil zich waardevol voelen. Waardevol voor zijn partner, voor zijn gezin, voor zijn naasten.  Hij wil geapprecieerd worden voor wat hij doet.  Negatieve kritiek verwoest elke mogelijkheid tot connectie.  Jij kan dit misschien bekijken alsof je je partner ‘coacht’, maar dat is niet hoe hij het interpreteert.  Je zal hem op deze manier wegduwen.  Als je ervoor kan zorgen dat je hem oprecht tot jouw held maakt, zal zijn hart voor altijd van jou zijn.  En… zal hij altijd alles voor jou doen.

  • Moedig hem aan om zichzelf te zijn én te doen wat HIJ wil!

Een man heeft het nodig zich vrij te voelen.  Wanneer je probeert hem te controleren of hem te gaan ‘managen’ – hoeveel hij ook van je houdt – boosheid en ergernis gaan zich in hem opbouwen.  Mannen moeten zich vrij voelen.  Dit zorgt ervoor dat hun mannelijke basis gaat doorschijnen.  Hij kan op die manier voor jou zorgen, beslissingen nemen én verantwoordelijkheid nemen over zijn eigen leven.

Hij heeft het nodig dat je hem vertrouwt en dat je hem aanmoedigt te doen wat HIJ wil.  “Wat mij gelukkig maakt, is wat jou gelukkig maakt”

  • Open jezelf naar hem.

Als een man voelt dat je jezelf afsluit voor hem, zal hij niet meer moeite doen om te connecteren. Integendeel, hij zal zichzelf ook afsluiten.  Net wat je niet wilde…

Wat hem écht laat reageren is wanneer je jezelf openstelt voor hem.  Want wanneer jij jouw zorgen en zottigheid aan hem vertelt met jouw oprechte emoties, zorgt jouw uitstraling ervoor dat hij zich aangesproken voelt.  Jouw hart, jouw lach, jouw tranen,… maken hem warm vanbinnen. Hij voelt zich dan verantwoordelijk om naar jou tegemoet te komen.  De connectie die jullie dan kunnen maken gaat dieper en het niveau van intimiteit wordt sterker dan ooit.

Veel succes!

Laat een reactie achter