Heb jij je ooit wel eens als een puppy gedragen?  Wachtende op een signaal van je baasje (alias Je geliefde) zodat je zou weten wat je te doen staat? 

Je bent een succesvolle vrouw en toch op één of ander manier voel je je afhankelijk van de liefde van de man die je zo aantrekt.

Je denkt dat als je zijn behoeften boven de jouwe stelt, je wel in zijn gratie zult vallen.   Als je maar genoeg dingen voor hem doet, zal hij wel meer interesse hebben, je liever gaan zien en … ook alles voor jou gaan doen…

Maar niets is minder waar. 

Jouw man verliest zijn aandacht én alle interesse in jou als jij hem belangrijker vindt dan jezelf.

Het is contradictorisch als je beseft wat we geleerd hebben; maar toch is het zo.  Mannen worden niet verliefd op ons omdat we zoveel voor hen doen.  Ze gaan wel zot van verliefdheid worden omdat ze voelen dat ze een verschil kunnen maken in ons leven, dat ze ons gelukkig kunnen maken, dat ze waardevol voor ons zijn!

Ze blijven verliefd als ze telkens weer in ons kunnen investeren en werken voor onze liefde.

Belangrijk is dus om een zelfverzekerde vrouw te zijn.  Wat niet wil zeggen dat je moet doen alsof je hem niet graag hebt – integendeel.  Hij moet weten dat je van hem houdt.  Maar hij moet ook écht beseffen dat jij veel waarde hecht aan de kwaliteit van jouw eigen leven. 

En dat maakt de circel rond.  Hij wil bijdragen om jouw wereld mooier te maken.  En zal hierdoor zijn interesse in jou niet verliezen. 

Dames, wil je dus een man die voor jou ‘the extra mile” gaat?  Ga zelfverzekerd door het leven en maak van jezelf een prioriteit!

Laat een reactie achter