Skip to content

Ans als COACH

Elke maand maak ik tijd om een tiental GRATIS Persoonlijke adviesgesprekken te doen.  Als je hiervoor in aanmerking wil komen, mag je je hier aanmelden. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor de selectie.

ans-verlooy_verloop_rgb

Coach in (h)echte liefde

Ik ben Coach in (h)echte liefde voor mannen en vrouwen die on-voor-waardelijk liefde (ver)dienen.

Als ambitieuze mama van 3 kinderen heb ik gevochten voor de liefde. Voor de liefde voor mijn kinderen en tussen mijn kinderen & +kinderen, de liefde voor de ex-partners als ouders van onze kinderen, de liefde tussen de verschillende samengestelde gezinnen/families en ... tenslotte; gevochten om terug on-voor-waardelijk lief te hebben en geliefd te zijn door mijn allergrootste liefde, die vandaag, sinds 29 december 2017, mijn man is.
Het is me gelukt! Maar wat een reis...

2018_AnsVerlooy_RaquelOttens-0079

Vandaag help ik mannen en vrouwen met vernieuwde inzichten, methodes en concrete tips zodat ook zij opnieuw onvoorwaardelijke liefde kunnen ervaren. Want elkaars nummer 1 zijn, is toch wat we het allerliefst willen.
Dit kan! Zelfs met 5 kinderen in een samengesteld gezin!