Ans als COACH

Elke maand maak ik tijd om een tiental GRATIS Persoonlijke adviesgesprekken te doen.  Als je hiervoor in aanmerking wil komen, mag je je hier aanmelden. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor de selectie.

ans-verlooy_verloop_rgb

Coach in (h)echte liefde

Ik ben Coach in (h)echte liefde voor mannen en vrouwen die on-voor-waardelijk liefde (ver)dienen.

Als ambitieuze mama van 3 kinderen heb ik gevochten voor de liefde. Voor de liefde voor mijn kinderen en tussen mijn kinderen & +kinderen, de liefde voor de ex-partners als ouders van onze kinderen, de liefde tussen de verschillende samengestelde gezinnen/families en ... tenslotte; gevochten om terug on-voor-waardelijk lief te hebben en geliefd te zijn door mijn allergrootste liefde, die vandaag, sinds 29 december 2017, mijn man is.
Het is me gelukt! Maar wat een reis...

2018_AnsVerlooy_RaquelOttens-0079

Vandaag help ik mannen en vrouwen met vernieuwde inzichten, methodes en concrete tips zodat ook zij opnieuw onvoorwaardelijke liefde kunnen ervaren. Want elkaars nummer 1 zijn, is toch wat we het allerliefst willen.
Dit kan! Zelfs met 5 kinderen in een samengesteld gezin!

Ans als SPREKER

Ans spreekt als Coach in (h)echte liefde voor verschillend publiek. Voor ondernemers, voor sportclubs, voor verenigingen…

Hierbij 2 topics die tenminste al aanzetten tot nadenken bij het publiek en hopelijk ook nieuwe inzichten geven in de complexiteit die moderne relaties met zich meebrengen. Op een unieke – met humor en wetenschappelijk doorspekte - manier neemt Ans jou mee in een herkenbaar verhaal voor iedereen.

2018_AnsVerlooy_RaquelOttens-0048 (1)

Relationele intelligentie: de sleutel tot succes in business

De kwaliteit van onze relaties bepaalt de kwaliteit van onze levens. Relationele intelligentie is één van de top struikelblokken van succes in business.  Vroeger eerder gezien als '‘soft skill’ op de werkvloer, maar onze mogelijkheid om te connecteren met anderen, vertrouwen op te bouwen, conflicten te beheersen en effectief communiceren zijn belangrijker dan ooit.

We hebben allen 2 evenwaardige doch contradictorische behoeften; De nood voor stabiliteit en voorspelbaarheid, en de nood voor verrassing, verandering, mysterie, …

Hoe beheers je die paradox?  In jouw persoonlijke én alle andere relaties.

Want hoe beter jouw relaties, hoe betekenisvoller en mooier jouw leven, en hoe succesvoller jouw business.

Elkaars nummer 1 voor nu… of voor altijd in onze moderne maatschappij

Hoe weet jij dat je ‘de ware’ aan de haak hebt? Wanneer ben je zeker?  Hoe bouw je een duurzame intieme relatie op? 

We willen allemaal zekerheid, veiligheid, comfort, stabiliteit… Maar we hebben een even grote en niet te onderschatten nood naar verlangen, verrassing, sappigheid, opwinding, spanning, …

Hoe combineer je deze behoeften in 1 relatie? Wat verwachten we tegenwoordig van onze partner?  En hoe sterk is de ‘intieme relatie’ geëvolueerd…  Geen enkele andere relatie is zo sterk veranderd in de laatste jaren dan de concepten van intieme relaties.  Waar we 60 jaar geleden heel veel zekerheid hadden, maar heel weinig variëteit en keuze; hebben we vandaag een overvloed aan keuze maar daardoor ook veel meer onzekerheden! 

Hoe behoud je het verlangen en de passie in een relatie waar al lang comfort en connectie heerser is?   Beide behoeften vervullen bij elkaar is de sleutel voor een duurzame intieme relatie.

2018_AnsVerlooy_RaquelOttens-0052