"De 7 wetten van een samengesteld gezin"

Had je je jouw samengesteld gezin anders voorgesteld?  Zijn al jouw pogingen om door te dringen je partner op niks uitgedraaid? Voel je je soms niet geliefd, niet gewaardeerd?  Weet je dat er iets moet gebeuren want dat het zo niet verder kan…

Download E-book

Dit e-book is met liefde geschreven voor jou. 

Ik geloof dat elke relatie op elk moment een nieuwe start kan maken door nieuwe inzichten en écht verantwoordelijkheid te nemen over zichzelf, zijn gedachten en zijn handelingen.  Ik geloof dat ieder van ons een liefdesrelatie kan ontwikkelen die liefde, connectie en passie behelst en waar onvoorwaardelijk van elkaar gehouden wordt.

Veel succes met jouw unieke relatie en gezin.  Laat dit boek een wegwijzer zijn.

mock01

Ouders van een samengesteld gezin staan voor de opdracht om één nieuw gezin te gaan vormen.  Een gezin met een wij-gevoel waarin iedereen zich thuis kan voelen.  Dat kan alleen als er oog blijft voor verscheidenheid, op alle gebied.

 

Het is belangrijk dat de ouders zich realiseren dat er altijd verschillende ‘bloedgroepen’ blijven in dit  gezin. Het is geen kerngezin.  Het is een samenstelling van verschillende individu’s die uit 2 andere gezinsculturen komen.  Een nieuwe gezinscultuur ontwikkelen binnen jouw unieke samenstelling vraagt tijd. 

Jouw samengesteld gezin is uniek.  En het is altijd ‘in ontwikkeling’.  Als geliefden én ouders hebben jullie de gedeelde verantwoordelijkheid om een sterke basis te vormen voor jullie kinderen.

Met de 7 wetten zal je voelen hoe deze cultuur stilaan vorm krijgt.

Veel leesplezier!